Moscovici

Moscovici asta e o persoana foarte importanta. Cel putin asa cred. In primul rand, lanseaza provocarea de a fi cautat pe un afis ce interzice fumatul. Fetele innebunite, iau in serios acel mesaj si isi manifesta dezamagirea printr-un sad smiley face. Aceeasi persoana care si-a manifestat tristetea, ureaza [vreau sa cred] lui Moscovici a rainbow day. Intotdeauna am crezut despre ziua ca de curcubeu un fel de 5ive starred dream ca mai apoi, pe afis sa apara un nou scris: unul ce te duce cu gandul la autorul primului mesaj. Ah, a revenit si imi intoarce urarea de curcubeu cu privire la ziua de astazi! Ce minunat!

Nu cred asta. Cred ca primul mesaj a fost scris intr-un moment de frenezie, de catre altcineva decat cel ce se semneaza cu acest pseudonim „Moscovici”. Cred ca al doilea mesaj a fost un raspuns la primul de catre o persoana ce cunoaste autorul primului mesaj. Cred ca cea de-a doua persoana a revenit, neavand ce face cu inca un mesaj ca apoi, Moscovici, cel despre care tot vorbim sa vada toata aceasta , mai mult sau mai putin, ilustrare. In semn de multumire, el se semneaza cu U 2 ! si atat.

De ce cred astea? Pentru ca eu am semnat prima data foaia, altcineva a doua si a treia oara ca acum sa ne pomenim cu inca o semnatura. Dovada o gasiti mai jos:

img_0615

P.S. Despre Moscovici stiu doar ca nu ii place sa foloseasca limba Engleza in exprimarea verbala si scrisa.

Reclame

Un gând despre „Moscovici

  1. Moscovici asta s-a mai semnat si la mezanin in casa presei nu mai stiu ce corp, intrare, etc…. si tot asa…sa il caute lumea. Da ce isi imagineaza el, ca e important in vreun fel sau ca are de ce sa fie cautat? Eu cred ca e un egoist si megaloman. Da si persoana care l-a provocat are partea ei de vina. Cu astia ca moscovici nu tre sa iti pui mintea, ca iesi in pierdere. Eu ma lupt cu el de mult si tot ce vrea el face.
    Sper sa vada postul asta si sa multumeasca pentru ca acum e si in spatiul virtual, nu numai pe niste afise … 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s