Express Yourself – Start a Blog

Asta scrie la headline atunci cand ma loghez in wordpress. Titlul blogului meu suna ciudat: ma torn in forme noi. Ce Dumnezeu mai inseamna si asta? Cum se poate asa ceva? Dar conceptul meu s-a pierdut usor-usor, pe masura ce formele in care ma turnam deveneau haotice sau liniare. E un intreg proces ce ia fiinta. Nu se poate intr-o singura zi sa te decizi, sa te formezi si apoi sa pleci spre ceea ce va fi o forma finala a cantecului cu care te trezesti in fiecare dimineata.

M-am turnat in forme noi. Ma voi mai turna pentru ca nu am de gand sa ma opresc doar aici. Nu a trecut un an de cand am inceput sa scriu online, dar a trecut un an de cand am avut ideea. Am fost peste tot anul acesta. Locurile unde am vrut sa fiu, am fost. Profesional, am inaintat asa de mult cat nu credeam ca la varsta mea ajung sa stau de vorba cu oameni influenti si sa intru in cercul lor. Cunosc mersul lucrurilor.  Sa fiu om de incredere si am renume. Nu e meritul meu asta, nu sunt eu mai buna, dar vad cum Dumnezeu ma formeaza intr-un anumit fel, si imi finiseaza gandurile. Este singura influenta ce nu o pot nega nicicum.

Blogul meu nu a fost uitat nici cum in tot acest timp. Desi, fata de altii, nu imi updatez posturile la zi, tin sa va spun ca am tot scris, doar ca nu am si publicat. Am 41 posts, 1 page, 4 drafts si 5 pending review frumos crosetate. Doar ca incarcatura emotionala din acele posturi m-au facut sa le pastrez doar pentru mine. Da, este ziua mea. O sa fie paintball diseara, gratar, si ceva 25 de prieteni invitati. Se schimba totul. Timpul nu mai are rabdare cu mine, si primesc cadourile pentru care m-am rugat. A fost un an plin. Plin cu de toate. Un an ce aniverseaza 20 de ani de asteptare.

Reclame

2 gânduri despre „Express Yourself – Start a Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s